Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği ve Türk Ekonomi Bankası A.Ş (TEB) ile İşbirliği Protokolü imzalandı. Protokole göre esnaflara avantaj içeren ve uygun faizli kredi sağlanacak.

Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde yapılan imza töreninde, Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği ve Türk Ekonomi Bankası A.Ş (TEB) ile İşbirliği Protokolü İmzaladı.
Protokol imza törenine TEB Adıyaman Şube Müdürü Hayrettin Keremgül, İşletme yöneticileri Mahmut Kadıoğlu ve Mustafa Baykan katıldı.
ESOB Başkanı Mustafa Salman, “Türk Ekonomi Bankası tarafından tüm oda üyelerimize bankacılık işlemlerinde avantaj içeren ve uygun faizli adı aldında `Kredi Vitamin` adıyla yeni bir protokol imzalıyoruz. Esnaf kardeşlerimizin sıkıntılarında başvurabilecekleri bu kredinin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Kredi Vitamin hakkında bilgi veren TEB Şube Müdürü Hayrettin Keremgül ise “Bu kredilerinin maksimum vadesi 36 ay olup, 3 ay ana para + faiz ertelemeli olup sadece 0-50.000 ₺ aralığındaki rakamlar için geçerlidir. Ayrıca kredinin bir faslı olmayıp, 25.000 TL’ye kadar yüzde1.36, 25.001-50.000 TL arası yüzde 1.33, 50.001-100.000 TL arası ise yüzde 1.29 faiz oranları ve üzeri faizlerden kullandırılan, belirtilen masrafları tahsil eden tüm ticari krediler kampanya kapsamında sayılacaktır.” dedi.
Daha sonra TEB Adıyaman Şube Müdürü Hayrettin Keremgül, İşletme yöneticileri Mahmut Kadıoğlu ve Mustafa Baykan ile ESOB Başkanı Mustafa Salman tarafından protokol imzalandı.
Editör: Adıyaman Haber