ÜCRETSİZ MUAYENE HİZMETİ

Ülkemizin birçok ilinde emeklilerimiz için sağlık konusunda indirimler mevcut. 1.5 milyon üyeli Türkiye Emekliler Derneği ile Dünya Göz ve Maya Göz hastaneleri protokol imzaladı. Bu iki hastane, emeklilerin göz muayenelerini ücretsiz yapıyor ve diğer tedaviler için de indirimler sağlıyor. Türkiye Emekliler Derneği üyeleri, Medical Park ve Kudret International hastanelerinde geçerli %30 indirimden yaralanabiliyor. Bu indirimler muayene, tedavi, tetkik ve tahlillerde geçerlidir. Ayrıca Sİ-Ser şirketiyle yapılan protokol sayesinde ücretsiz muayene olan emekliler, işitme cihazına yüzde 30 indirimle sahip olabiliyor. Detaylı bilgi için Türkiye Emekliler Derneği’ne sosyal medya hesaplarından veya telefonla ulaşabilirsiniz. Ülkemizde 108 şubeye yayılan derneğe, aylık 2 TL ücret karşılığında üye olabilirsiniz.

KENDİ İŞİNİ KURANLARA VERİLEN HİZMETLER

Kolay Pazarlama, olarak hizmet verdiğimiz kurum ve kişilerin interaktif iletişim ve pazarlama yöntemlerinin sunduğu olanaklardan en iyi şekilde faydalanarak , sürdürülebilir pazarlama planı hazırlayan ve uygulayan bir dijital reklam ajansıdır. Hizmetleri arasında yer alan arama motoru optimizasyonu, internet reklamları yönetimi sosyal medya yönetimi hizmetlerinde kendi şirketlerini kuran emeklilere %40 indirim sağlıyor.

Hizmetlerini incelemek için http://kolaypazarlama.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

  

DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ VE İNDİRİMLİ KARTLAR

Kredi almak bir insan için hangi alanda çalışıyor olursa olsun zor ve sıkıntılı bir durumdur. Fakat Vakıfbank, Ziraat Bankası, Denizbank, İş Bankası, Yapı Kredi, Akbank, Garanti, TEB, Şekerbank ve ING Bank başta olmak üzere birçok banka bunun aksine emeklilere kapılarını sonuna kadar açmış durumda. Emeklilere düşük faizle kredi veren bu bankalar, aylık faiz olarak yüzde 1.16’dan başlayan fırsatlarla kredi çekme imkanı sunuyor. Vadesi 48 aya kadar çıkabilen kredilerin üst limiti 90 bin lirayı buluyor. Ayrıca Denizbank, Finansbank gibi bankalar emeklilere özel indirimli kredi kartı imkanı da sağlıyor.

ULAŞIMDA VERİLEN HİZMETLER

Ülkemizde 65 yaş ve üzeri emekliler şehiriçi demiryolu, deniz yolu ile ulaşım ve otobüslerle toplu taşımalardan alacakları kart ile ücretsiz yararlanabiliyor. Emekliler demiryolları ve deniz yollarının şehirlerarası ulaşımlarında da yüzde 50 indirime sahipler. Yakın zamanda yapılacak olan anlaşma ile emekliler Türkiye’de istedikleri yere Anadolu Jet ile yüzde 20 indirimle uçma hakkına sahip olabilecekler.

İndirimlerle ilgili şartları okumak için http://www.tcddtasimacilik.gov.tr/yolculuk-bilgileri/%C4%B0ndirimler/6 adresini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: Adıyaman Haber