Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi arkasında Sara Testil'de üretilen ürünler doğrudan vatandaşla buluşuyor.

Ravanelli Satış Mağazası Müdürü Mehmet Emin Altunpak, yaptığı açıklamada, Ravanelli tekstilin Sara Tekstile bağlı şirket mağazasının fabrikaya bağlı olduğunu ifade etti.

- AVM'DE ADIYAMANLILARI BEKLİYORUZ

AVM'de Adıyamanlıları beklediklerini ifade eden Altunpak, “AVM’de ikinci şubemizi açtık. Millet ayağımıza gelmesin, biz milletin ayağına getirdik ürünlerimizi. Yeni şubemiz AVM’de. 7/24 sürekli kampanyamız devam ediyor. Yaz sezonunda güzel keten pantolonlar Adıyaman’da üretilip, Adıyaman emeği, Adıyaman çocuğu ürettiği dünya kalitesinde gömlek ve ketenleri piyasaya getirdik. Emsal mağazalarımız var. Kaliteyi ucuza satıyoruz. Bizim sloganımız bu. Adıyaman emeği, Sincik emeğini Dünyaya tanıtmaya çalışıyoruz. Ravanelli bir dünya markası olma yolunda Adıyaman’dan dünyaya mal satıyoruz. Merdiven altı ürünler değil. Kaliteli ürünleri kendi fabrikalarımızda dikiyoruz"dedi.

- AVM'YE SERVİS İSTİYORUZ

AVM'ye belediyeden servis istediklerini dile getiren Altunpak, şöyle devam etti:

"Kendi mağazamız da 4/1 fiyatına. Bizim AVM’de Belediye Başkanımız bir servis akışı yapması lazım. Biz burada mağdur duruma düşmüşüz. Trilyonlar yatırılmış AVM’ye, güzel bir bina kavuşturulmuş. Memleketimize güzel bir hizmet yapılmış, bin kişi buradan ekmek yiyor. Ama buraya bir servis gelmiyor. Belediyenin buraya bir akış yapması lazım. Buraya servisler gelirse buradaki esnaf da ayakta durur. Adıyaman’a vergi de katkı da bulunabilir. Adıyaman biraz daha ileri götürebiliriz. Ama ne yazık ki şuan da AVM’ye arabası olan geliyor. Olmayan da yol uzak olduğu için millet gelemiyor. Kendi yağımız da iş yapmaya çalışıyoruz. Ama güzel bir AVM, herkesi buraya bekleriz. AVM'de çevre illere bakın, Malatya’ya bakın her yerde 3, 4 AVM var. Ama bizim güzel AVM’mizde insanlar gelip bir bakmıyor. Fiyatlarımız uygun. Kaliteyi görsünler. Adıyaman’ın ürünlerini görsünler. Adıyaman’a bir katkıda bulunsunlar. Bizim fabrikamız da çalışan 250 kişi, burada çalışan bizim Adıyaman çocuklarımızdır. 250 kişi ekmeğini eve götürecek, aş götürecek. Esnaf kim kazanacak"

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha