Turgut’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Rumeli Atıcı, derneğin çalışma alanları ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Rumeli Atıcı, “Prof. Dr. Mehmet Turgut’a yeni görevinde başarılar diliyorum. Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği olarak hocamızın her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Kendisi, hem iyi bir hekim hem de iyi bir eğitimcidir. Adıyaman ve Adıyaman Üniversitesi adına gerek eğitim gerekse de bilimsel alanda önemli çalışmalara imza atacağını biliyoruz. Bu çalışmalarda üzerimize düşen görevi yapmaya hazır olduğumuzun altını çizmek isterim.” dedi.

-"STK'LAR BİZLERE GÜÇ VERİYOR"

Rektör Turgut ise, Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği Çukurova Şubesi Başkanı Prof. Dr. Şebnem Rumeli Atıcı ile dernek Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yasemin Güneş’e ziyaret ve temennilerinden dolayı teşekkür etti.

Rektör Turgut, “Ülkemizde ciddi çalışmalar yapan derneklerden biri olan Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneğini bugün burada görmek bizleri de ziyadesiyle memnun etmiştir. Sivil toplum örgütleri kurumların ileriye taşınmasında önemli bir görev üstlenmektedir. Üniversite olarak temel paydaşlardan birisi olarak gördüğümüz sivil toplum örgütlerini yanımızda görmek bizlere güç veriyor. Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği Çukurova Şubesi başkanımıza ve başkan yardımcımıza nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha