Salgın nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde yapılan karne töreninde öğrencilere karnelerini dağıtan İl Müdürü Ahmet Alagöz, burada yaptığı konuşmasında şunları ifade etti:

"Her yıl öğrencilerimizin heyecanla beklediği ve coşkuyla geçen karne dağıtım törenlerimizi bu sene buruk bir şekilde kutlamanın hüznü içerisindeyiz. Salgın tedbirleri kapsamında bu sene karnelerimizi dijital ortamda öğrencilerimizle buluşturduk. Yüz yüze eğitime devam eden okul öncesi okullarımızda ise karne heyecanını, mutluluğunu yaşamak nasip oldu. Biz de öğrencilerimizin bu mutlu gününe eşlik edebilmek için Nene Hatun Anaokuluna gelerek öğrencilerimize karnelerini dağıttık. Bu aynı zamanda çoğu öğrencimiz için ilk karneleri olduğu için ayrı bir önemi var. İnşallah ikinci dönem eğitim - öğretim çalışmalarına yüz yüze başlayacağız ve çok özlediğimiz çocuklarımızla yine okullarımızda, sınıflarımızda bir arada olacağız. Sevgili öğrencilerimize tatil dönemini verimli bir şekilde geçirmelerini tavsiye ederek karne alan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum."

Karne dağıtım töreni, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz ve İl Maarif Müfettişler Başkanı Atıf Bostancı'nın öğrencilere karne dağıtmasıyla son buldu.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha