Ak Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, Çelikhan ilçesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

İlçe girişinde Ak Parti Çelikhan İlçe Başkanı Mustafa Bulut ve kalabalık bir heyet tarafından karşılanan Ak Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, Çelikhan’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
Çelikhan’ın tek geçim kaynağı olan tütünde yapılan işlemleri yerinde görme şansını yakalayan Milletvekili Yetiş, bir aileyi ziyaret ederek tütün işi yaptı.
Tütün fidanını eline alarak yapraklarını birbirinden ayıran Yetiş, Tütün işinin ne kadar zor olduğunu gördü ve Çelikhanlıların halini anladığını ima etti.
İlçede bulunan bütün esnafları ziyaret eden Milletvekili Yetiş, tütüncü esnafı ile bir araya gelerek onları sıkıntılarını dinledi.
Tütüncü esnaflarının isteklerini not alan Milletvekili Yetiş, sorunun çözümünün yapılması için çalışacaklarını söyledi.
Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Bulut tarafından onuruna verilen yemeğe katıldıktan sonra, Milletvekili Murtaza Yetiş, ilçedeki sivil toplum kuruluşları ile Çelikhan Sosyal Hizmet evinde bir toplantı yaptı.
STK’ların istek ve taleplerini dinleyen Yetiş, burada anlamlı bir cümle ile Çelikhanlıların isteklerinin Memleket sorunlarının çözümü olduğunu ifade etti.
Ak Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, ÇEY-DER, Engelli Aileleri Derneği, Memur Sen Heyetini de ziyaret etti.
Çelikhan’da ve Pınarbaşı’nda Engelli ailelerini ziyaret ettikten sonra Kurudere mahallesinde oturan Abuzer Dedenin taziyesine katıldı.
Çelikhan Devlet hastanesinde yatan hastaları da ziyaret eden Milletvekili Murtaza Yetiş, Hastane yetkilileri ile görüşerek, Hastanenin ihtiyaçlarını not aldı.
Bazı taleplerin çözülmesi için anında girişimde bulunarak, Çelikhanlıların memnuniyetini kazandı.
Gün içerisinde, İlçenin sorunları hakkında, çok sayıda görüşme yapan Milletvekili Murtaza Yetiş, sorunların bir bir çözüleceğine inandığını da kaydetti.
Ak Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş ile birlikte İl Yönetim Kurulu üyeleri, Emrah Erkan Bulucu, Hacı Şimşek ve çok sayıda partili eşlik etti.
Editör: Adıyaman Haber