2 yıldır aralıksız yardım yürüten platform üyelerinin uğraşları sonuç vermeye devam ediyor.

Yapılan yardımlar periyodik olarak Suriye’ye gönderdiklerini belirten platform sözcüsü Ekrem Gündoğar yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
 
 “ Değerli Çelikhanlı kardeşlerimizin duyarlılıklarının ve kardeşlik ruhunun verdiği şevk ve bilinç ile bu yılki üçüncü yardım tırımızı da gönderdik. Halkımızın yardımlarının içeriğinde ağırlıklı olarak gıda yardımı vardı.320 koli gıda,1 ton un,500 kilo  elma,200 kilo civarında kayısı kurusu ve giyecek yardımında bulunuldu.
         Platform olarak, halkımızın özverili ve fedakarane yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler;`` Bütün mü’minler kardeştir``ayetini ve ``Müminler birbirlerini sevmekte, birbirlerine acımakta ve birbirlerini korumakta bir vücuda benzerler. Vücudun bir uzvu hasta olduğunda, diğer uzuvlar da bu sebeple uykusuzluğa ve ateşli hastalığa tutulurlar.``Hadis-i Şerif`ini kendimize rehber edinen bir dinin mensuplarıyız. Bu itibarla yardımlarımız, himmetimiz kesintisiz olarak devam edecektir. Din kardeşlerimize karşı olan kardeşlik borcumuzu yerine getirmeye çalışacağız.
         Yardımlarından dolayı bütün kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. “dedi.
Editör: Adıyaman Haber