Çelikhan’da aktif olarak çalışan bazı sivil toplum kuruluşları İpek yolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bülent Özkan’ı ziyaret etti.

Çelikhan Eğitim Kültür Ve Yardımlaşma Derneği Başkanı M.Akif Arduç,Başpınar Cami yaptırma ve yaşatma derneği başkanı Cebrail Büyüktaş ve Çelikhan Engelli Aileleri yardımlaşma derneği başkanı Abuzer Ayaz İpek yolu Kalkınma Ajansı genel Sekreteri Bülent Özkan’ı ziyaret ettiler.

Çelikhan Eğitim Kültür Ve Yardımlaşma Derneği Başkanı M.Akif Arduç, Çelikhan’da aktif olarak faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarıyla ortaklaşa yaptıkları proje hakkında genel sekretere bilgi verdi.

İKA’ya güzel bir proje hazırladıklarını belirten Arduç, projenin geçmesi ile birlikte ilçede aktif olarak faaliyet gösteren derneklerin bu projeden yararlanacağını söyledi.

İpek yolu Kalkınma Ajansı genel Sekreteri Bülent Özkan, ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, gelen bütün projelerin bağımsız denetçiler tarafından okunduğunu ve kendilerinin sadece planlama ve koordinasyon sağladıklarını söyledi.

İKA olarak Adıyaman ilçeleri içerisinde en iyi desteği Çelikhan ilçesine verdiklerini belirten Özkan, Gelen projelerin ihtiyaca cevap vermesi ve projelerin başarılı bir şekilde hazırlanmasının önemli olduğunu belirtti.

Editör: Adıyaman Haber