Sonbahar döneminde başlanılan yol genişletme çalışmasının bugünlerde bitirilmesinin ardından şimdide yol kenarında bulunan ve ilçenin en önemli sulama kanalı olan kanal yapılıyor.
Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, halkın rahat etmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.
Çelikhan ile Malatya arasında yeni yapılan yolun ilçe içine direk girişi olan bu yolu genişletip ilçeye yakışan bir hale getirmek için genişlettiklerini ve şimdi de ilçenin en önemli sulama kanalını yaptıklarını belirten Başkan Bulut, ilçenin ana girişi olan Şehir mezarlığından Çinçin deresi, üçgen parka kadar olan kısmın genişletilmesi için Karayolları nezdinde girişimde bulunduklarını ve o yolunda bu yaz genişletilmesi için çalışacaklarını ifade etti.
Çelikhan Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Altınışık ise yolun 850 metre olduğunu, genişletme işleminin tamamlandığını, şimdi ise sulama kanalı ve bölgesel olarak sulama borularının yenilendiğini belirtti.
Yolda ve kanalda yapılan çalışmaları izlemek için çalışma sahasına gelen vatandaşlardan Yusuf Dağdeviren, Belediye Başkanı Mustafa Bulut’a teşekkür ederek, Belediye Başkanı Mustafa Bulut’un bu dönem büyük işlere imza attığını kaydetti.

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber