Askerhan köy’ü İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Ankara Kazan’da yapılan bölge yarışmada Bocce dalında bölgede birincisi oldular.

İlk kez köy okulu olan Askerhan İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, bocce dalında bölge yarışmasında birinci olup, Mayıs ayı içerisinde Antalya kemer’de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandılar.

Öğrencilerin kazandıkları bu başarıdan dolayı Çelikhan Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki, Belediye Başkanı Mustafa Bulut ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Acar Askerhan İmam hatip öğrencilerini ziyaret etiler.

Bocce dalında birincilikle dereceye giren öğrencilere ödüllerini, İlçe Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki ve Belediye Başkanı Mustafa Bulut verdi.

Kaymakam Mustafa İkbal Eşki, yaptığı açıklamada, Bocce dalında birinci olan öğrencilerimiz milli sporcu vasıfını aldıklarında geleceklerinin parlak olacağını belirtti.

Eşki, "Türkiye şampiyonasına renk katan öğrencilerimize başarılar diliyoruz ve tebrik ediyoruz” dedi.

Daha sonra protokol ekibi İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerin açmış olduğu yılsonu sergisini gezdikten sonra, Okuma ve Yazma kurslarında başarılı olan kursiyerlere belgelerini verdiler, kursa katılımlarından dolayı kursiyerleri tek tek kutladılar.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha