AK Parti Başkan Adayı Mustafa Bulut, AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Avcı ve Belediye meclis üyeleri ile beraber bir araya gelerek seçim hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Yapılan toplantıda kısa bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Avcı; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın yolunda 16 yılını geride bıraktık. 31 Mart yerel seçimlerinde Çelikhan Belediye Başkan Adayı Mustafa Bulut ile yola devam kararını alan partimiz çok isabetli bir karar verdiğini ve diğer adaylar arasında en güçlü adayımız olan Bulut’u vatandaşlarımızın sandıkta da destekleyeceğini inanıyoruz” dedi.

AK Parti Çelikhan Belediye Başkan Adayı Mustafa Bulut, şunları kaydetti:

 “Halkımıza ne hizmet yapsak azdır. 31 Mart yerel seçiminde tekrar beni aday seçerlerse, elimizden gelen hizmeti yapacağım. Bu dönem içerisinde Çelikhan Emniyet Amirliği binasını, sağlık ocağı binası, İlçe girişinde yol genişlemesi, kilitli taşı döşemesi, gölbaşı caddesi, Çelikhan deresi ıslah çalışmaları yapıldı. Devam eden projeler ise Hükümet konağı binası tamamlanmak üzere, 16 derslik Çelikhan ortaokulu binası, tarım arazilerin sulanması için tünel çalışmasının devam edilmesi ve 257 TOKİ konutları teslim edilmesi için çalışmalar devam ediyor. Aynı şekilde karmukuk suyunun ihalesi yapılarak Çelikhan’a verilmesi için çalışmalara başlanacak. 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar belediye başkanı olursam yarım kalan projelerimi tamamlamak için elimizden gelen hizmeti yapmaya gayret gösterecem. Bu kutlu davada vatandaşlarımızın da sandık başında bizlere destek olacağına inanıyoruz.” 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha