31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler çalışması için Cumhuriyet meydanında bulunan parti binası ziyareti sonrası Seçim İrtibat Bürosu açılışı yapıldı.
Seçim İrtibat Bürosu açılışına AK Parti Milletvekilleri Ahmet Aydın, Halil İbrahim Fırat, Mehmet Fatih Toprak, Yakup Taş, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, AK Parti Çelikhan Belediye Başkanı Adayı Mustafa Bulut, İlçe Başkanı Mahmut Avcı ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.
-"DOĞALGAZI GETİRİP BU DÖNEM İÇERİSİNDE BU PROJELER ÜZERİNDE ÇALIŞMAMIZI YAPACAĞIZ"
Düzenlenen açılış töreninde açılış konuşmaların ardından kürsüye çıkan AK Parti Çelikhan Belediye Başkan Adayı Mustafa Bulut,"açılışa katılan il başkanımız, milletvekillerimiz ve değerli halkıma teşekkür ediyorum. Mevcut olduğunuz parti AK Parti, liderimiz Recep Tayip Erdoğan ilimizi temsilen 4 kardeşimiz olan milletvekillerimiz buraya gelmiş. Bu 5 yıl içerisinde hangi projemizi göndermişsek o proje üzerinde çalışmış ve kabul edilmiştir. Şu an üç tane projemiz yapım aşamasında bunlardan biri Karmukuk içme suyu ve şebekenin yenilenmesi, Çat barajı suyunda çalışmaların sürdürülmesi ve yüzde 50 hibe ile bütün kanalizasyon sisteminin yapılması bütün projeler hazır. 2019 yılı içerisinde ihalesi yapılacak. 2020 yılı içerisinde de programa alınacak. Altyapı çalışmaların yapılması ardından ilçemize doğalgazı getirip bu dönem içerisinde bu projeler üzerinde çalışmamızı yapacağız"dedi.
-"25 DAKİKADA MALATYA’YA GİDİYORSUN"
Daha sonra kürsüye çıkan AK Parti Milletvekili Ahmet Aydın, ise şöyle konuştu:
"Hepinizi burada görmek bizleri memnun etmiştir. Sizin gibi sadık dinine, bayrağına ve vatanına sahip çıkan, birliğin ve kardeşliğin olan bu güzel ilçeye gelmek ve sizler için onurdur ve büyük bir guru kaynağıdır. Sizlere hizmet etmişsek ne mutlu bize bizlere bu fırsatı veren Cenabı Allah’a hamd olsun her seçimde de duasıyla her zaman yanımızda olan siz değerli Çelikhan kardeşlerimizsiniz bu açıdan hepinizden Allah razı olsun diyoruz. Asıl olan konu şu Allah için ne yaptık bir birimizi kırdıkmı yoksa daha çok kenetlendik mi bu memleket için hizmet edip etmedik mi bir birimize nasıl bir bağ kuracağımıza hepimizin düşünmesi lazım. Bu gün bin yıllık geçmişi olan nasıl hizmet edelim bunun hepinizin düşünmesi lazım. Vatanına bağlı ve geçmişi çok uzun olan bir ilçe. Eskidende hükümet vardı Devlet vardı gelen gidenler vardı. Bugün burada il teşkilatımız ve 4 milletvekili arkadaşlarımızla beraber buraya geldik. Hepimiz milletvekilleri olarak, Hükümet olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın selamıyla geldik hepimiz buradayız. Bizden başka kim size hizmet edebilir ki diğer siyasi partileri düşünün kim size hizmet edebilir. Gelirken yollara baktım yapılan okullara baktım, kaymakamlık binasına baktım bunları biz yaptık başkaları yapabilir mi? 1940’tan beri Çelikhan- Malatya yolu konuşuluyordu bir sürü hükümet gelip geçti kim yaptı. Şu anda 25 dakikada Malatya’ya gidiyorsun. Var olan hastanemizi modern şartlara göre yeniledik bu yetmez yeni bir 40 yataklı hastanenin yapılması için yatırım programına aldık. Adıyaman’da ne varsa, Büyükşehirlerde ne varsa Çelikhan’da da onu yapmaya çalışıyoruz. Çat barajı suyu Malatya’ya atıyordu olabilir fakat bizim su Malatya’ya akarken biz susuz kalamayız dedik ve Ferhat gibi dağı delerek bin 200 metre cazibe yoluyla tünel vurarak suyu getireceğiz. Bizim derdimiz size hizmet edecek birini seçmenizdir. 5 yıldır Mustafa Bulut’la birlikte çalışıyoruz hangi proje getirdiyse desteğimizi eksik etmedik. Bu yüzden hizmet gönül işidir diyoruz. Birileri gibi kandilden, Pensilvanya’dan medet ummuyoruz. Bizim tek bir göçümüz var oda halktır. Ve başka güç tanımayız. Arkadaşlar sizlere soruyorum Libya neden parçalandı, Suriye neden bu durumda, Yemen neden açlık çekiyor? Müslüman oldukları için peki bu duruma ses çıkaran Tayyip Erdoğan haricinde başka bir lider var mı? Gerekirse dünya beşten büyüktür diyen İsrail’e van minüt çeken başka lider var mı? Biz Çelikhan’da ne kadar fazla oy alırsak Gazze, Filistin o kadar sevinir. Bütün Müslümanların tek bir umudu var o da Recep Tayyip Erdoğan’dır. Biz tütünü ilk defa kacak olmaktan çıkardık ve yasal bir çerçeveye oturttuk. Çiftçilerimiz kooperatifler vasıtasıyla tütünlerini serbestçe satabileceklerdir. Tütün vergi konusunu Maliye bakanımızla görüştük bu vergiyi düşürmek şartıyla yönetmenliğini çıkaracağız. Sizler tününüzü serbestçe dikip kaldırıp satabileceksiniz"şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından AK Parti Çelikhan İlçe Seçim İrtibat Bürosunun açılışı yapıldı.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha