Tüm gelirinin Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına bağışlandığı ve Besni halkının yoğun ilgi gösterdiği kermese İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ramazan Sertpolat, Mahmut Akdoğan ve Bayram Canlı, Okul Aile Birliği Başkanı Hicabi Zengin, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmen, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mithat Songur, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler Katıldı.
Besni de çok güzel etkinlikler ile karşılaştığını ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, “Besni'de şahit olduğumuz Afrin’e asker uğurlama törenin ardından, gene yoğun bir katılımla güzel bir kermes etkinliği gerçekleştirildiğine şahit olduk. Hz. İbrahim’ in ateşine su taşıyan karınca misali devletimizin yanında olduğumuzu göstermiş bulunmaktayız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, başarılı etkinliklerinin devamını diliyorum” dedi. 
Yapılan Kermes etkinliği sonucunda kısa sürede Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına bağışlanmak üzere 8 bin 100TL toplandı.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha