Besni Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Altın, konuyla ilgili yaptıkları açıklamada, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in talimatlarıyla, Besni Ülkü Ocakları olarak Elazığ' a yardım götürmek üzere çalışmalara başladıklarını kaydetti.

-"ÇOCUK KIYAFETİ VE ÇOCUK BEZİ DESTEĞİNE İHTİYAÇ VAR"

Altın, duyarlı vatandaşların yardımlarını sadece çocuk giyimi ve çocuk bezi olarak yapmalarını talep ettiklerini belirterek, "Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız en geç 29 Ocak Çarşamba gününe kadar yardımlarını bize ulaştırabilirler. Elazığ depreminin yaralarını bir nebze olsun sarabilmek adına, Besni Ülkü Ocakları olarak, Deprem bölgesine gönderilmek üzere siyasi ayrım, görüş farklılığı, yaşam biçimi gözetmeksizin, cuma günü akşamı gönderilmek üzere tüm Besni halkını, yardıma davet ediyoruz."dedi.

-"PARA YARDIMI KABUL EDİLMEMEKTEDİR"

Malzeme önceliğinin battaniye, çocuk montu ve çocuk bezi giyilmemiş temiz kıyafet olduğunun altını çizen Altın, "Unutmayın bu doğal afet bizimde başımıza gelebilirdi. Para yardımı kabul edilmemektedir. Yardım göndermek isteyen vatandaşlarımız 0538 897 54 12 - 0507 973 46 17 irtibat numaralarından bizlere ulaşabilirler."diye ifade etti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha