Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi49 -57-70 ve 80 kilolarında ki sporcular il 1.si oldular. İl birinciliğinin ardından Konya da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında Adıyamanı 49-57-70 ve 80 kg da temsil edecekler.

Ayrıca 10 okul 40 sporcunun katıldığı Dart ilçe müsabakasına katılan Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gurup 1.si olarak Adıyaman finallerine katılmaya hak kazandı.

12 okul ve 48 sporcunun katıldığı Adıyaman’daki final müsabakalarında ise İl 1. olarak Adıyamanı Türkiye bölge müsabakalarında Isparta ilinde yapılacak yarışmada temsil edecek.

Osman İsot Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü, Beden Eğitimi Öğretmeni ve sporcu öğrencileri kazandığı bu başarının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Ali Tanrıverdi’yi ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Tanrıverdi, Yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil etme hakkı kazanan Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini, bu başarısından dolayı tebrik ederek, yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında da güzel haberler  getirmelerini diliyorum” dedi.

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber