Besni İlkokul Müdürü Yaşar Gülten; yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından açıklanan resmi sonuçlara göre Türkiye'de  Milli Eğitim Bakanlığına bağlı 51.512 okul web sitesi kullanımının her gün puanlandığını ve okul web sitelerinin günlük etkin kullanım haritası çıkarıldığını ifade etti.

Gülten,şunları kaydetti:

"180 iş günü içerisinde alınan ortalamalara göre Besni İlkokulu Müdürlüğü Besni ile Adıyaman birincisi ve Türkiye 41.’si olmayı başarmıştır. Bu başarıda bizleri sürekli motive eden ve destekleyen İlçe Kaymakamımız Sayın Bedirhan İmamoğlu olmak üzere Besni İlkokulu öğretmenleri, velileri, öğrencileri ve diğer paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Türkiye’de 51 bin 512 okul web sitesi içerisinde okulumuz öğretmenlerinden okul öncesi öğretmeni Sevil Özhan okul içerisinde en çok içerik üreten ve tıklanan öğretmen kategorisinde Türkiye 26. olmayı ayrıca başarmıştır.

Tüm Türkiye’deki okullarımızın okulumuzu, ilçemizi ve ilimizi tanımaları bakımından da bu başarının devamı konusunda çalışmaya devam edeceğiz."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha