Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şubesi tarafından minikler halı saha futbol turnuvası düzenlendi. 
Yeşilay Adıyaman Şubesi ve Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ortaklığında Yeşilay Minikler Futbol Turnuvasının Finali gerçekleştirilmiştir. 
Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şubesi tarafından düzenlenen minikler futbol turnuvasına 15 sınıftan 90 miniğin katıldığı turnuva özel bir Halı Saha Tesislerinde gerçekleşti.  
Büyük heyecana ve çekişmeye sahne olan turnuvada takımlar şampiyon olabilmek için kıyasıya mücadele etti.

1 hafta süren müsabakaların ardından Adıyaman Demokrasi İlkokulu 3-B sınıfı şampiyonluğa ulaştı.

Minikler futbol heyecanını aileleri, arkadaşları ve öğretmenleri ile hep birlikte yaşadılar.  
Şampiyon takım oyuncularına kupalarını Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şubesi başkanı Hakan Özöncel verirken kardeşliğin kazandığı bu güzel maçta ikinci olan takımın madalyasını ise Adıyaman Fen Lisesi Müdürü Muharrem Aytekin takdim etti.
Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şubesi Başkanı Hakan Özöncel, "Bağımlılıklardan uzak sağlıklı bir yaşam için çocukları sosyal aktivitelere yönlendirmeliyiz" dedi.
Özöncel, "Geleceğimizin temsilcileri olan çocuklarımızı şimdiden bu bilinçle yetiştirirsek ilerde de kendisine, ailesine ve milletine layık bir birey yetiştirmiş olmanın gururunu her zaman yaşıyor olacağız. Yeşilay Futbol Turnuvasına katılan başarılı Öğrencilerimize, manevi olarak yanlarında olan ailelerine ve gerek teknik gerek manevi destekle öğrencilerinin yanlarında olan öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha