Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü’nün de takip ettiği antrenman ve açılış töreninde güzel görüntüler oluştu.

Bal Liginden 3. Lige çıkma başarısı gösteren sporcular ve teknik heyete tatlı ikramında bulunan Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, yeni sezon öncesi takıma başarılar diledi.

Prof. Dr. Gönüllü, Adıyaman 1954 Spor Kulübüne ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yeni futbol sezonda ilimiz Türkiye 3. Futbol Liginde temsil edecek olan Adıyaman 1954 Spor Kulübüne başarılar diliyorum. BAL Liginden 3. Lige olduğu gibi bu yıl da 3. Ligden 2. Lige çıkacağımızı ümit ediyorum. Dilerim takımımız Adıyamanlıların yüzünü güldürür. Spor önemli bir tanıtım ve turizm aracı. Sizlerde Adıyaman ilini ulusal arenadaki tanıtımını en iyi şekilde yapmanızı temenni ediyorum, Bizler her zaman yanınızdayız. Çok çalışın ve Adıyaman’ı hak ettiği liglere taşıyın” dedi.

Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç ise kapılarını Adıyaman 1954 Spor Kulübüne açan Adıyaman Üniversitesine teşekkür ederek, “Üniversitemiz, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 1. Etap kamp çalışmalarına başlayan Adıyaman 1954 Spor Kulübüne tesislerini açarak ilimiz sporuna katkı sağladı. Başta Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ayrıca yeni sezonda da Adıyaman 1954 Spor Kulübünün Sportif Direktörlüğü görevini Üniversite Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Fatih Murathan’ın yapacağı bildirildi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha