Geçen sezon elde ettiği başarıyla Türkiye Voleybol Bayanlar 2. Lig’ine yükselen Adıyaman Spor-Der, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeni sezon hazırlıklarından kalan zamanlarda takımlarına destek veren yöneticileri ziyaret eden Adıyaman Spor-Der Bayan Voleybol Takımı yöneticileri, teknik heyeti ve sporcularını, geçen sezon yanlarında olan Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Adıyaman’ın sultanlarını ve onların başarısı için gece gündüz demeden çalışan yöneticileri ve teknik heyeti başkanlık makamında ağırlayan Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Adıyaman Belediyespor bünyesinde Süper Lig’de mücadele eden Hentbol takımı ile İşitme Engelliler Futbol Takımından sonra Adıyaman’ı profesyonel ligde temsil edecek bir takımın daha olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirip, emeği geçen herkesi tebrik etti.

Ziyarette bir konuşma yapan ve Başkan Kutlu’ya verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Adıyaman Spor-Der Başkanı Mesut Karayılan ise, “Bugüne kadar yaptığımız her faaliyette bize destek olan, çalışmalarımıza katkı sunan ve bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Başkan Kutlu, Spor-Der Başkanı Mesut Karayılan, Spor-Der Başkan Yardımcısı Yusuf Babar, teknik heyet ve sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha