Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 23-27 Kasım tarihleri arasında Batmanda düzenlenen 18 yaş altı Doğu ve Güneydoğu Türkiye Takım şampiyonasında Adıyamanlı tenisçiler müsabakaların 2. etabında hem kızlar hem de erkekler kategorisinde şampiyonluk elde etti . 

14 - 19 Aralık 2020 tarihleri arasında İstanbul ilinde yapılacak olan 18 yaş altı Türkiye Takım Şampiyonası'nın 3. Aşaması olan Final Müsabakaları katılacak sporcular Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş’i ziyaret etti.

"Teniste her şampiyonadan sporcular  madalya ile dönerek bizleri mutlu ediyor" diyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Keleş, şampiyonayla ilgili şu bilgileri verdi:

”Türkiye genelinde 12 ilden 60 erkek 50 kadın sporcunun mücadele ettiği müsabakalarda ilimizi temsil eden takımlardan hem kızlar hem de erkeklerde şampiyonluk elde ederek Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandılar.  Türkiye’de başarılı 16 takım arasına girmeyi başaran tenis sporcularımızın gelecekte daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum.  Şampiyona tenisçilerimiz 14 - 19 Aralık 2020 tarihleri arasında İstanbul ilinde yapılacak olan 18 Yaş Altı Türkiye Takım Şampiyonası'nın 3. Aşaması olan Final Müsabakaları şampiyonasında ilimizi temsil edeceklerdir. Başta antrenörlerimiz olmak üzere şampiyonada başarı elde eden tüm sporcularımızı kutluyorum."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha