Şampiyonaya  katılan Adıyaman Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde koruma altında Ramazan Ergün birinci, 80. Yıl Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’nde kalan Orçin Beyhan ikinci, Engin Yapıcı ise üçüncülük elde ederek büyük başarı sergiledi.

Adıyaman Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Fehmi Çelik, yaptığı açıklamada, "Korunmaya muhtaç çocuklarımızın, İl Müdürlüğümüz bünyesinde görev yapan mesai arkadaşlarımın gayretleri ve emekleriyle doğru yönlendirilmeleri sayesinde toplumumuza entegrasyonunun sağlıklı ve başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi en büyük hedeflerimizdendir."dedi.

Çelik, çocukların başarılarının gurur verici olduğunu belirterek, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Bu sebeple her zaman belirttiğim üzere kara sevdamız olan çocuklarımızın başarıları, sağlıklı gelişimlerine bir tuğla taşı daha koyup inşa etmeleri bize gurur ve mutluluk vermektedir. 
Bölgesel yapılan bir yarışmada tüm derecelerin çocuklarımıza ait olması bizleri onurlandırmakla beraber aynı zamanda işimize ne kadar sıkı ve gönülden bağlı olduğumuzu da açık bir şekilde ortaya koymaktadır. Bu büyük başarıda bizlerden desteklerini esirgemeyen Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt Selçuk Hanımefendiye, Valimiz Sayın Aykut Pekmez beye saygılarımızı sunuyoruz. Tüm çocuklarımıza örnek olması temennisiyle; Ramazanımızı, Orçinimizi, Enginimizi gösterdikleri başarıdan dolayı Adıyaman Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak şahsım ve tüm çalışanlarımız adına tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha