Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, (IFMA) Uluslararası Muaythai Federasyonu üyesi 65 ülkeden 840 sporcu olmak üzere, Rusya, Tayland, ABD, Avustralya, Yunanistan ve Belarus ülkeden toplam bin 350 sporcunun katıldığı büyük şampiyonanın birinciliğini Adıyamanlı sporcunun elde etmesinden gurur duyduklarını kaydetti.

Keleş, şunları ifade etti:

"Dünya Şampiyonluğu ile bizlere büyük bir mutluluk yaşatan sporcumuzu başarılarından dolayı tebrik ediyor, antrenörünü ve sporcumuzun ailesini kutluyorum.

İlimiz birçok branşta olduğu gibi Muaythai sporunda da sporcu  kızımız Ceren Aras’ın başarısı ile Adıyaman’da her yerde herkes için spor sloganı ile yapılan ve artarak devam eden faaliyetler başarıların nasıl başarıya dönüştüğünün somut bir örneği olmuştur. Ben bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Büyük şampiyonanın ardından elde ettikleri mutluluğu İl Müdürü Keleş ile paylaşan Gölbaşı Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü, şampiyon sporcu Ceren Aras, antrenörü Murat Kaya, ve babası Cuma Ali Aras  Adıyaman’ı en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.
 
 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha