Zonguldak'da 21-22 Ağustos tarihleri arasında yapılan ve Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen "Kuşak Güreşi Ümitler Türkiye Şampiyonası"na katılan sporculardan  50 kilo da Ahmet Çetin altın madalya 3 sporcu ise bronz madalya aldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Türkiye geneli 25 ilden 380 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Kuşak Güreşi Ümitler Türkiye Şampiyonasına Adıyaman'dan 2 antrenör ve 12 sporcu katılım sağladıklarını belirterek elde ettikleri derecelerden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Şampiyonlarla sohbet eden Keleş, Kuşak güreşinde başarılı sporcuların yetiştirildiğini ve Türkiye Kuşak Güreş Türkiye Şampiyonasında yeni başarılara imza attıklarını belirterek, "Hiç bir başarı tesadüf değildir. Bu başarıların arkasında inanç, azim ve disiplinli bir çalışma olduğu sürece başarılar gelmeye devam edecektir. Ben sporcularımızı ve antrenörlerimizi elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik ediyorum."dedi.

İl Müdürü Fikret Keleş, sporcu Ahmet Çetin'in 50 kilo da elde ettiği başarı ile Türkiye Şampiyonu olduğunu belirterek,  46 kilo da Mahmut Candar, 66 kilo da Ayhan Arıca ve 73 kilo da Harun Bağcı'nın da Türkiye üçüncülüğü elde ettiğini söyledi.

Keleş, şampiyon sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha