İmam Ağa Spor Kulübü Başkanı Muhammed Ateş,yaptığı açıklamasında kulubün başarıya giden yolunu ve hedeflerini anlattı.

Kulüb olarak Adıyamanlı gençlerle birlikte BAL Ligin de top oynamak ve gençlerin hayallerine dokunabilmeyi hedeflediklerini vurgulayan Ateş, "Bu süreçte Adıyaman Valimizi ziyaret ettik biz olumlu sinyaller verdi. AK Parti İl Başkanımız Mehmet Dağtekin’ni ziyaret ettik ,projemizi sunduk bize destek olacaklarını söylediler. Desteklerimizi alırsak cuma günü sahaya çıkmayı hesaplıyoruz. Bölgesel amatör liglerinde destek olursa ilerlersin. BAL Ligi bayağı masrafı bir lig çünkü en az 15 deplasmana gideceğiz. Biz geçmişte yapılan hataların yapılmasını istemedik. Bir üst lige çıkanlar gözünü kör etti.Memleket çocuklarını bir yana bırakıp dışarıdan gelen futbolcular ve hocalar ile devam ettiler. Biz memleket çocukları ve gençleri ile birlikte bir yola çıkmak istiyoruz."dedi.

"Bu süreçte kimin Adıyaman sevdalısı olacağını göreceğiz"

Ateş konuşmasının devamında,şunları dile getirdi:

"Burada ise ne göreceğiz kim Adıyaman sevdalısı kim Adıyaman sevdalısı değil onu göreceğiz.Gerçekten memleket sevdalısı olan insanlar bizlerle beraber bu yolu yürüyecekler biz buna inanıyoruz.Sporcularımızın tamamı hepsinden tecrübeli ve kaliteli insanlar boş kağıda hiçbir karşılık beklemeden imza atacak insanlar geçen hafta topladık sporcularımızla bana söyledikleri tek söz var,kimse bize destek vermez ise lige katılım paramızı kendimiz cebimizden yatıracağız gerekirse kendi araçlarımızla deplasmana maçlara gideceğiz dediler."

"Tek amacımız memleket çocuklarının hayallerine dokunmak"

Bu fedakarlığı Adıyamanlı gençlerden başka kimse yapmayacağının altını çizen Ateş, "Biz tek bir hayalimiz var Adıyamanlı sporcularımızın hayallerine dokunabilmek,bazı başarılı sporcularımız var arıyorum telefonla ne yapıyorsun diyorum dışarıda çalışıyorum maçlar başlamadan dershane paramı çıkarayım ki rahat rahat topumu oynayayım diyorlar.Destek olarak tesisimizin olmasını istiyoruz.Geçen yıl ilimizde bal liginde olan takımımıza nasıl sahip çıkıldı ise bize de az olsa tesis konusunda destek verilmesini istiyoruz.  Pandemiden dolayı takımız BAL Ligine çıktı bizim bunu fırsat çevirip iyi hazırlanıp takımımızı şampiyonluğa taşımamız lazım. Adıyaman taraftar kulüplerimiz bize her zaman destek vereceklerini söylediler. Adıyaman’ımızın bal liginde olan takımımız İmam Ağa Spor’un her zaman yanındayız dediler Allah kendilerinden razı olsun. Bazı kişiler ise eğer destek bulamazsanız takımı bize satın sonuç ne olursa olsun dişimizle tırnağımızla kurduğumuz ve üst seviyeye taşıdığımız takımımızı satma gibi bir girişimimiz yok dediler."şeklinde ifade etti.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha