Adıyaman merkez ve tüm ilçelerde okullar arası genç erkekler ve genç kızlar futbol müsabakalarında Kahta birincisi olan Kahta Ebu Sadık İmam  Hatip Lisesi başarısını burada sürdürerek ilde ikinci oldu.
Adıyaman’da Altınşehir stadında düzenlenen okullar arası futbol il şampiyonasında  Adıyaman Spor Lisesi ile Kahta Ebusadık İmam Hatip Lisesi müsabakasıyla tamamlandı.
Müsabakalarda başarı bir  performans  sergileyerek ilde ikinci olan ve kupa almaya  hak kazanan öğrenci ve öğretmenleri  kutlayan Kahta Ebusadık İmam Hatip Lisesi  Müdürü  Mehmet Doğan, hiçbir başarının tesadüf olmadığını, okullarda sadece eğitim vermekle hedeflenen başarıya ulaşılmayacağını kaydederek, Kahta Ebusadık İmam Hatip Lisesinin bugüne kadar birçok alanda ilklere imza attığını, futbol  müsabakalarında da alnının akıyla çıktığını ifade etti.
Doğan, bu başarının mimarlarıın beden eğitim öğretmeni Ayhan Sucu,  antrenör Yakup Çolak’a  ve öğrencileri  tebrik ederek  başarılar dileyerek,  bu başarının sağlanması için tüm imkanlarını sunan Kahta Gençlik Merkezi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne teşekkür etti.
Okul Sporları karşılaşmalarının bu yıl çok renkli geçtiğine dikkat çeken Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Futbol İl Şampiyonasında Genç erkeklerde final müsabakasını kazanan Spor Lisesinin şampiyonayı birinci olarak tamamladığını, ikinci Kahta Ebusadık İmam Hatip Lisesi, üçüncü Sincik Çok Programlı Anadolu Lisesi, genç kızlarda ise Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin birinci olduğunu söyledi.
Başarılı takımların Adıyaman’ı temsil etmeye hak kazandığını belirten  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya ile birlikte dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını verdi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha