Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, 29- 30 Ağustos tarihleri arsında Adıyaman Park AVM’de 30 Ağustos Zafer Bayramının 99. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ve iki ayrı kategoride yapılan Zafer Bayramı Dart Turnuvasına 32 erkek, 27 kız olmak üzere turnuvaya 59 sporcunun katıldığını söyledi.

Keleş, “9-14 yaş grubu kız ve erkek ayrı kategorilerde yapılan turnuva sonunda erkekler kategorisinde 1. İbrahim Eren Taşkın, 2. Furkan Seçgin, 3. Bahadır Taşçı, 4. Yusuf Ali Gözaydın. Kızlar kategorisinde 1. Hüsra Dinç, 2. Evin Şahin, 3. Işıl Ezgi Arslan ve 4. Defne Serter oldu. Müsabakalara katılan bütün sporculara ve bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçenlere ve Adıyaman Park AVM yetkililerine teşekkür ederim” dedi.

Dereceye giren sporculara arasında birincilere tablet, ikincilere 250 TL hediye çeki, 3. ve 4. olanlara ise, 100 TL hediye çeki, 5-10 arası dereceye giren sporculara ise, Adıyaman Park AVM Sinema bileti hediyeleri; Adıyaman Park AVM Genel Müdürü Mehmet Kaplan, Spor Hizmetleri Müdürü Zeynal Abidin Deneri, Şube Müdürü Zeynel Abidin Şenlik, Park AVM Operasyon Müdürü Ahmet Kayakuş ve Finans Müdürü Abuzer Karaca tarafından verildi.

Adıyaman Park AVM Genel Müdürü Mehmet Kaplan ise, “Özelikle sosyal ve sportif faaliyetleri önemsiyoruz. Bu tür etkinlikler için her zaman hazırız. Park AVM Adıyamanlıların olduğunu tüm kurum ve STK’ları her zaman ağırlamaktan onur duyarız. Müsabakaların düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

 

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha