Adıyaman Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı 'Çocuk Evleri' sitesinde kalan Tuncay Doğan, Mardin'de yapılan okullar arası Gençler Karate Müsabakalarında 74 kg’da bölge üçüncüsü oldu.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik,yaptığı açıklamada, "2020 yılına hızlı bir giriş yaptık. Daha öncede Antalya ili Kemer ilçesinde düzenlenen masa tenisi müsabakalarında tüm dereceleri alan çocuklarımızın başarıları, çocuk evlerimizde kalan tüm çocuklarımıza örnek olmuştur."dedi.

Çelik, "Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt Selçuk hanımefendinin rehberliğinde ve Valimiz Sayın Aykut Pekmez beyefendinin desteğiyle müdürlüğümüze bağlı çocuk evlerimizde kalan çocuklarımızdan bir başarı örneğini de Mardin ilimizde düzenlenen karate müsabakalarında 74 kg’da bölge üçüncüsü olan Tuncay Doğan evladımız sergiledi. Çocuklarımızın ulusal ve bölgesel müsabakalarda ilimizin adını duyurmaları ve öne çıkarmaları bizleri onurlandırmaktadır. Bu güzel başarı örneğini ortaya çıkarmada gayret sarf eden tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, başarı gösteren Tuncay Doğan evladımızı canı gönülden tebrik ediyorum."şeklinde ifade etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha