Adıyamanspor Yönetimini Kabul Eden Büyükaslan;

“Adıyamanspor Kentimizin Tek Profesyonel Takımı ve Gözbebeğimizdir”

 

Adıyamanspor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç, Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan’ı ziyaret ederek, bu hafta Pazar günü Adıyaman’da oynanacak olan Adıyamanspor-Derincespor maçına davet etti.

            Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette Adıyamanspor Kulübü Başkanı Koç’a Başkan Yardımcısı İbrahim Aslan ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Ziyaret esnasında duygularını paylaşan Adıyamanspor Başkan Yardımcısı İbrahim Aslan; “Adıyamanspor’un bu hafta sonu kendi sahasında Derincespor’la yapacağı maç çok önemli. Çünkü Adıyamanspor’un bundan sonraki süreçte kümede kalıp kalmama durumu söz konusu. Sıralamada Derincespor bizim bir üstümüzde. Ya Derince ya Adıyaman bu süreçte küme düşecek. Bu maç 6 puanlık. Bu maçta Adıyamanlı taraftarın yanında Sayın Belediye Başkanımız olmak üzere, tüm seçilmiş ve atanmışlarımızı bekliyoruz. Ayrıca Sayın Başkanımızdan, bu maç için sporcularımıza prim vermesini istiyoruz. Adıyamanspor bizim veya birilerinin değil, Adıyamanspor tüm Adıyamanlılarındır. Bizi kabul ettiği için teşekkür ediyoruz” dedi.

Adıyamanspor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç ise; “Bu hafta sonu oynayacağımız Derince müsabakasında şehrimiz için, Adıyamanspor için çok büyük önem taşımaktadır. En yakın rakibimiz olan Derince ile oynayacağımız maç bu sezonda kulübümüz adına en önemli bir sınavdır. Bu sınavda anlımızın akıyla çıkacağımıza inanıyoruz. Sayın Belediye Başkanımız futbolculara vereceği primle, bize en büyük desteği sağlamış olacaktır. Şimdiden teşekkür ediyorum. Tüm Adıyamanlıları maçımıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Daha sonra açıklamada bulunan Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan da şunları söyledi: “Kentimizin tek profesyonel takımı ve gözbebeğimiz Adıyamanspor, geçen hafta Erzincan Refahiye’de deplasmanda maç yaptı. Çok başarılı bir performans sergiledi. Son dakikalara kadar 1-0 galip olmasına rağmen, maalesef 1-1 berabere kaldı. Temennimiz, bundan sonraki maçlarda galibiyet alması ve de hak ettiği yere gelmesidir.       

Bu Pazar kendi sahamızda Dericespor’la maç yapılacak. Dericespor bizden 2 puan üstte. Eğer biz bu maçtan galip olarak ayrılırsak, 6 puan almış olacağız. Bu puanlar bizim için altın değerindedir. Temennimiz, önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan maçta Adıyamanspor’un galip gelmesidir. Kentin Belediye Başkanı ve bir Adıyamanlı olarak Pazar günü maçta olacağız. Pirim konusunda da değerlendirmeye alacağız. Kısmet nasip ne ise o olur inşallah. Ziyaretimize gelen Adıyamanspor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç, Başkan Yardımcısı İbrahim Aslan ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah emeklerini boşa vermesin.”

Editör: Adıyaman Haber