Türkav Adıyaman İl Başkanı Yusuf Babar açıklamasında;

“Adıyaman Belediyesi meclis üyelerince alınan karar gereği Adıyamandaki amatör futbol kulüplerine 6000 Tl nakdi yardım yapılmıştır.

Bu yardım ; Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak , sağlıklı bireyler olarak hayatlarını sürdürebilmelerini sağlamak İÇİN futbol oynamalarına fırsat sağlayan tüm futbol kulüplerimiz için  azda olsa can suyu olacaktır .

Ancak İlimizde sadece futbol kulüplerine bu yardım yapılarak , diğer branşlarda sportif faaliyetlerde bulunan kulüplerimiz hiçe sayılmış , onların emekleri küçümsenmiştir.

 İlimizde bir çok başarıya imza atmış bireysel sporcu bulunduran  kulüplerimiz , İlimizi ulasal ve uluslar arası turnuvalarda tanıtan  SPORDER , DOST MASDERLER, ADIYAMAN MASDERLER ve AK MASDERLER UNUTULMUŞTUR .

2. Lig bayan voleybolunda ilimizi tek temsil eden SPORDER BAYAN Voleybol takımının  bu il için döktüğü terler görülmeyerek  bu kızlarımız emeği hiçe sayılmıştır .

Evet , Belediye BAŞKANIMIZ Sayın SÜLEYMAN KILIÇ Beyin başkanlığında toplan Meclis’in almış olduğu kararı takdirle karşılıyor, Sayın BAŞKANIN En kısa zamanda meclisi olağan üstü toplayarak başarı gösteren tüm branştaki kulüplere yardım verilmesi sağlanmalıdır . Yine bu olağan üstü toplanan meclis üyelerinin bir yıllık  meclis üyeliği  ödeneklerini de,  ülkemizi temsil ederek ay YILDIZLI bayrağımızı göndere çektiren ve İstiklal marşımızı göğsümüzü kabartarak okutturan ilimizdeki Avrupa ve dünya derecesi yapmış sporcularımıza vermeleri kararı Alınmalıdır .

Biliyorumki Saygı değer sayın meclis üyelerimiz bundan önceki günlerde olağan üstü toplanılıp sınır ötesi operasyona destek vermiş ve toplantı ödeneklerinide şehit ailemize vererek şahsım gibi tüm toplumun gönlünde taht kurmuşlardır . Yine biliyorumki benim bu Öner’ime olumlu bakacaklardır ..” dedi.

Editör: Adıyaman Haber