Atatürk Lisesi Şampiyon Oldu

Atatürk Lisesi - Adıyaman Fatih Anadolu Lisesi: 6-0

Liseler arası Genç Erkekler Futbol Müsabakalarının İl Finali’nde son şampiyon Atatürk Lisesi Adıyaman Fatih Anadolu Lisesi karşı karşıya gelirken; Atatürk Lisesi sahadan 6-0 gibi net bir skorla ayrılarak bu sene de İl Şampiyonu olma geleneğini sürdürdü.

Adıyaman Liselerarası futbol şampiyonasında finalde Adıyaman Fatih Anadolu Lisesini mağlup eden Atatürk Lisesi İl Şampiyonu oldu.

Genç erkeler Lise maçlarının finalinde Adıyaman Fatih Anadolu Lisesini 6-0 yenmeyi başaran Atatürk Lisesi şampiyon oldu. Turnuvada Adıyaman Fatih Anadolu Lisesi 2. olurken, Kahta METEM ise 3.cü olmayı başardı.

Geçen sene Türkiye Finalleri’nde ilimizi temsil eden Atatürk Lisesi, Liselerarası Futbol Müsabakalarının final maçında Adıyaman Fatih Anadolu Lisesi ile karşılaşırken, maçı Mustafa, Arif, Nihat, Sefa, Gökhan ve Baran’ın attığı gollerle 6-0 kazandı ve şampiyon oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Adıyaman Liseler arası futbol şampiyonası Atatürk stadında oynanan final maçında Atatürk Lisesi, Fatih Anadolu lisesini 6-0 mağlup ederek Adıyaman liseler arası futbol şampiyonu oldu.

İl ve ilçelerden 21 lisesin katılığı şampiyonada rakiplerine büyük üstünlük sağlayan Adıyaman Atatürk Lisesi oynadığı 7 karşılaşmada atığı 30 golle karşı kalesinde 1 gol görerek namağlup şampiyon olarak ilimizi bölge şampiyonasında temsil etmeye hak kazdı.

 

Adıyaman Atatürk Lisesi futbol takımı teknik direktörü Fikret Keleş; “okul, kulüp işbirliği ile yaptığımız uzun vadedeki çalışmanın meyvelerini kazandığımız bu şampiyonayla ne kadar doğru yolda olduğumuzun bir örneği olmak ile beraber çok çalışarak ve inanarak başarının gelebileceğini ispatladığımızı düşünüyorum. Son yıllarda final maçlarında kaybettiğimiz bu şampiyonada şeytanın bacağını kırarak şampiyon olduk.

Adıyaman Atatürk Lisesi ve Adıyaman GAPspor olarak yetiştiğimiz gençlerin ilimiz profesyonel takımları ve Türk spor’a yetiştirmek temel amacımız ile birlikte sporcularımızın eğitimine katkıda bulunmak bizim tek hedefimiz.

 Bu anlamada okulda bizi her konuda her zaman yanımızda olan okul müdürümüz Yusuf Çoban, okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin bu başarıda önemli bir desteklerinin ve katkılarının olduğunu düşünüyor bizi yalnız bırakmadıkları için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Şampiyon olan Atatürk Lisesinin madalya ve kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı verdi.

Editör: Adıyaman Haber