Kulüp başkanı Hüseyin Koç, Teknik Direktör Cahit Erçevik ve teknik heyetin de hazır bulunduğu toplantıyı çok sayıda basın mensubu da takip etti.

Adıyaman 1954 Sporun içerisinde bulunduğu maddi sıkıntılar, tesis problemi toplantının ana gündemini belirlerken, futbolcular ve teknik heyet, özellikle futbolcuların yaşadığı tesis ve yaşam şartlarının mental anlamda kendilerine verdiği sıkıntıyı dile getirdiler.

Maddi olarak yaşananların farkında olduklarını ifade eden Ak Parti Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın, takım sponsorlarından Sanko, Akedaş ve Spor Toto Genel Müdürlüğü yetkilileriyle telefon konuşması yaparak, takıma destek olunması konusundaki hassasiyetlerini iletti ve desteklerin hız kazanması için yetkililerden daha duyarlı olmalarını istedi.

Tesis konusunda da Ak Parti heyetiyle birlikte futbolcuların yaşadığı alanları gezip gören ve gördükleri manzara karşısında şaşkına uğradıklarını belirten Aydın, mevcut tesisin 3. Ligde mücadele eden bir takıma ve Adıyaman’a asla yakışmadığını söyledi.

Böyle bir tesiste futbolcuların başarılı olmasının mümkün olmadığını ifade eden Aydın, Belediye başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu ile tesis konusunda ne yapılabilecekse hep birlikte istişare edeceklerini, Adıyaman’a ve Adıyamanlılara yakışacak bir çözümü kısa sürede mutlaka bulacaklarını ifade etti. 

Toplantı sonrasında şampiyonluk kupası milletvekillerine takdim edilirken hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi. 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha