Cumartesi günü kendi evinde karşılaştığı Ümraniyespor’u 3–1 mağlup etmenin mutluluğunu yaşayan Adıyamanspor’da hedef Pazar günkü Silivri maçından da en az bir puanla dönmek.

Cumartesi günü çok önemli bir maçtan 3 puanla ayrılmayı bilen Adıyamanspor’da yeni hedef Silivrispor.

Kendi evinde ağırladığı grubun güçlü takımlarından Ümraniyespor’u 3–1 mağlup ederek geçen haftayı 3 puanla kapatmanın mutluluğunu yaşayan Adıyamanspor’da Genel Menajer Mehmet Yıldırım, yeni hedeflerinin Silivrispor olduğunu söyledi.

Ligin son haftalarına yaklaştıkça heyecanın arttığını ve bu heyecanla birlikte mücadelelerdeki seyir zevkinin de doyumsuz bir hal aldığını belirterek, ligin düşme potasında son haftaların çok çetin geçeceğini dile getiren Yıldırım, geçen hafta alınan sonuçların bunun bir göstergesi olduğunu söyledi. Yıldırım, “Ligin ikinci yarısıyla birlikte ortaya koyduğu etkili futbol ve aldığı sonuçlarla grubun en etkili takımları arasında yer almayı bilen takımımızın, muhteşem taraftarımız önünde Ümraniyespor’a karşı aldığı galibiyet çok anlamlıydı. Bu maçtan önce yaptığımız değerlendirmede alacağımız üç puanının bizi ligde tutacağına inanıyorduk ancak, grubumuzdaki diğer maçlarda alınan skorlarla bu beklentimizi önümüzdeki haftalara taşımak zorunda kaldık. Bu hafta alınan sonuçlara baktığımızda Adıyamanspor’un da aralarında bulunduğu düşme potasındaki rakipler için son haftaların oldukça çekişmeli geçeceği ortaya çıkıyor. Allah’ın izniyle bu taraftar ve bu futbolla önümüzdeki maçlardan iyi puanlar toplayarak ligde kalmayı erken haftalarda garantilemek istiyoruz” dedi.

Pazar günü oynanacak olan ve yine önemi oldukça fazla olan Silivrispor maçına da değinen Genel Menajer Yıldırım, “Ümraniye maçının ilk yarısında ortaya koyduğumuz futbolu Silivri deplasmanında da sahaya yansıtabilirsek, İstanbul bizim için hiç de zor bir deplasman olmaz. Teknik direktörümüz Mehmet Gönülaçar ve ekibinin yoğun gayretleri ve çalışması bizi ayrıca umutlandırıyor, gerek teknik heyet gerekse yönetim olarak bu maça odaklanıyoruz. Futbolcularımızı bu maç için motive etmeye çalışıyoruz. İstanbul’daki hemşerilerimizin desteğiyle inşallah oradan da puan ya da puanlarla dönerek hedefimize emin adımlarla yürüyüp  devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Editör: Adıyaman Haber