Geçen sezon Adıyaman’ı temsil ettiği Bölgesel Amatör Lig (BAL)’den bir üst lige çıkmaya hak kazanan Adıyaman 1954 Spor’un Başkanı Sait Aybak ve yönetim kurulu üyeleri, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ı makamında ziyaret ederek, sezon boyunca takıma verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Başkanlık makamında oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kulüp Başkanı Aybak ve yönetim kurulu üyelerine, Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan da eşlik etti.

Ziyarette Kulüp Başkanı Aybak’tan yeni sezon hazırlıkları hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Kılınç, Adıyaman 1954 Spor’un hak ettiği yerlere ulaşması için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Yeni sezonda hedefin bir üst lig olan 2. Lig’e çıkmak olması gerektiğini de sözlerine ekleyen Başkan Kılınç şunları söyledi:

“Her Adıyamanlının hayali olan takımlarının profesyonel ligde mücadele etmesi hayalini gerçeğe dönüştüren kulüp başkanımız Sait Aybak nezdinde yönetim kurulu üyelerini, teknik ekibi ve sporcuları canı gönülden kutluyorum. Ancak hedef daha da büyük olmalı ve bu sezon inşallah bir üst lig olan 2. Lig’e de çıkarak şehrimizi sporda hak ettiği noktalara ulaştırmalıyız. Bu konuda belediye olarak her zaman takımımızın destekçiyiz. Bu vesileyle yaptıkları bu nazik ziyaretten dolayı kulüp başkanımıza ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum.”

Başkan Aybak ise Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a geçen sezon verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Göreve gelirken kendimize her yıl bir üst lige çıkma hedefi koymuştuk. Çok şükür ilk yılımızda ilk sözümüzü tuttuk. İnşallah önümüzdeki yıl da aynı başarıyı elde edip, 2. Lig’e çıkmayı hedefliyoruz. Yeni sezon hazırlıklarımızı da bu hedef doğrultusunda yaptık. Birçok yeni oyuncuyu transfer ederek lige güçlü bir şekilde girmeyi hedefliyoruz. İnşallah el birliğiyle şehrimizi hak ettiği noktaya ulaştırırız.” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Adıyaman 1954 Spor’un yöneticileri, Başkan Kılınç’a forma ve çiçek hediye etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha