Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Silivrispor maçı hazırlıklarına hızla devam eden Adıyaman 1954 Sporun tek hedefi deplasmandan alacağı 3 puan.

Adıyaman 1954 Spor Teknik Direktörü Yavuz İncedal, yaptığı açıklamasında, "Öncelikle böyle bir kentte böyle güzel bir takıma hizmet edeceğimden dolayı kendimi mutlu hissediyorum. Yönetimimize beni bu kentte davet ettiklerinden dolayı çok teşekkür ederim."dedi.

"Adıyaman 1954 Sporun hedefi belli, hedefi her zaman zivrededir"

Adıyaman’a çok yabancı olmadığını ifade eden İncedal, şunları kaydetti:

"Adıyaman’da geçmiş potansiyeli çok iyi biliyorum. Buraya teknik adam olarak birkaç defa geldim. Futbol potansiyeli olan futbolu çok seven bir taraftarı olan bir topluluk buraya da güzel bir hizmet etmek istiyorum. Adıyaman 1954 Sporun hedefi belli, hedefi her zaman zivrededir. Biz bu zirvenin en üst noktasında olmak istiyoruz. Onların içerisinde olmak istiyoruz. Sonucu mutluluk ile kapatmak istiyoruz. Ama gerçekten sabırlı ve ne istediğini bilen bir yapıyı oluşturabilirsek tabi biliyorsunuz ki salgın olayı var. Bu tür aksilikleri çok yaşamasak ben her zaman yukarıya ve hedefe oynayan bir takımımız olacağına inanıyorum. Biz onun  buradayız. Bu beklentiye elimden  gelen ter türlü hizmeti vermek istiyorum. Ben her zaman futbolun içerisinde şunu söylerim, siz yeter ki inançlı inandığınız davada mücadeleyi bırakmayın. Takımıma da  bunu yansıtmaya çalışıyorum. Bizlerde cesaretimizi her zaman ortaya koymalıyız. Vatandaşlarımız rahat olsun önemli olan ligin sonunu nasıl geçireceğimiz."

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha