Adıyaman 1954 Spor kulübü yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, yeni sezon öncesi başarı dileklerini ileterek, takıma imkanlar ölçüsünde her türlü desteği sağlayacaklarını belirtti.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, ziyarette yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz sezon sezona çok iyi başlamasına rağmen bir puanla şampiyonluğu kaçırması taraftarlarımızı olduğu gibi bizleri de üzmüştür. Bir zamanlar süper lige çıkmak için mücadele veren ilimiz takımının yeniden hedefine ulaşması en büyük temennimizdir. Hızla büyüyen, gelişen ilimize Bal liginde mücadele etmek yakışmıyor. Bu bilinçle kulüp başkanımız Hüseyin Koç ve yönetim kurulu üyelerine destek olmak adına ilimiz milletvekili arkadaşlarımız, valimiz ve belediye başkanımızla el ele verip takımın bu sezon şampiyon olması için imkanlarımızı seferber edeceğiz. Kulübe destek sağlamak adına AKEDAŞ yönetim kurulu başkanıyla bir görüşme yaptık, bunun yanı sıra destek alabileceğimiz yerlerle görüşmelerimizi yapacağız, gidilmesi gereken yer varsa ziyaret edeceğiz takımımızın bu sezon şampiyon olması için elbirliği içerisinde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bu vesileyle 2016-2017 futbol sezonunda takımımız 1954 kulübüne başarılar diliyorum. Bizler elimizden geleni yapacağız inşallah sporcu kardeşlerimiz ve taraftarımızda üstüne düşeni en iyi şekilde yapacak ve bu takım hak ettiği bir üst lige çıkacaktır” dedi.
Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla yola çıktıklarını belirten Adıyaman 1954 Spor kulübü başkanı Hüseyin Koç ise şöyle konuştu:

“Geçtiğimiz sezon kıl payı kaçırmış olduğumuz şampiyonluğu bu ile yaşatma adına hazırlıklara başladık. Teknik heyetimizin vermiş olduğu rapor doğrultusunda transferlerimizi yaptık. Bugünde TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın’ı makamında ziyaret etme fırsatımız oldu sayın başkanvekilimizin kulübümüze katkı sağlamak adına çabası takdire şayandır. İnşallah milletvekillerimiz, valimiz, belediye başkanımız, işadamlarımız ve taraftarımız el ele verip bu takımı hak ettiği yere taşıyacağız. Bu vesileyle kulübümüze göstermiş oldukları ilgiden dolayı TBMM Başkanvekilimiz Ahmet Aydın’a teşekkür ediyorum”

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber