Adıyaman 1954 Spor’da Furkan ve Muhammed’in kırmızı kart gördüğü maçta hakem Aykut Sergin’e taraflı yönetimi nedeniyle taraftarlar büyük tepki gösterdiler. Maçta 45. Dakikada Adıyaman 1954 spor İsmail Bulut’un golüne Altındağ Belediyespor 73. Dakikada Ercan ile cevap verdi.

Maçın ilk yarısında genel olarak üstün olan taraf rakip Altındağ Belediyespor oldu.  Adıyaman 1954 Spor’a baskı kuran ve sağlı sollu ataklarla gol arayan rakip Altındağ belediyespor’a defans oyuncuları geçit vermedi.

Maçın 3. Dakikasında gole giden rakip oyuncuyu ceza sahası dışında faulle durduran Furkan Saki, maçın hakeminden direk kırmızı kart gördü. Adıyaman 1954 spor geri kalan 35 dakikayı 10 kişi tamamladı. Maçta ilk yarının son bölümlerinde üzerindeki baskıyı kıran ve atak oynamaya başlayan Adıyaman 1954 spor, maçın 45. Dakikasında İsmail Bulut ile golü buldu ve ilk yarı 1-0 Adıyaman 1954 spor’un üstünlüğü ile kapandı.

İkinci yarıda daha etkili ataklar geliştiren Adıyaman 1954 spor, çok sayıda pozisyon bulurken, Altındağ Belediyespor kalecisi Mustafa birçok yüzde yüz gol pozisyonunu önledi.

Maçın 73. Dakikasında Altındağ Belediyesporlu Ercan kale sahası içerisinde önüne düşen topu düzgün bir vuruşla gol yaptı. 

Golün hemen arkasından toparlanan ve yine pozisyon üretmeye çalışan Adıyaman 1954 sporlu futbolculara sık sık sert fauller yapılırken maçın orta hakemi bu pozisyonlara kayıtsız kaldı. Ancak 84. Dakikada rakip takımın bir pozisyonunda Muhammed’in yaptığı faule ikinci sarı karttan kırmız gösteren Hakem Aykut Sergin’e tribünlerden büyük tepki geldi. Maçın sonuna 6 dakika ekleyen Hakeme 1-1 biten maçın ardından da tepkiler dinmek bilmedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha