Üst üste aldığı galibiyetlerle grupta liderliğini sürdüren Adıyaman 1954, kendi saha ve seyircisi önünde grupta 10. sırada yer alan Şehitkamil Belediyespor karşısında zor bir galibiyet aldı. Adıyaman temsilcisi, ilk yarıda üst üste bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince takım halinde istenen oyun sergilenemedi.  İlk yarıda her iki takım gol atma başarısı gösteremeyince ilk yarı 0-0 sona erdi.

"İKİNCİ YARIYA ADIYAMAN 1954 HIZLI BAŞLADI"

İkinci yarıya hızlı başlayan Adıyaman 1954'de başarılı orta saha oyuncusu Ahmet Tuna Akıl, 56. dakikada topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Bulduğu golle rakibine oranla daha iyi bir oyun sergilemeye başlayan Adıyaman 1954, maçın 64. dakikasında orta sahanın başarılı oyuncusu Doğankan’ın attığı golle 2-0 öne geçti. 

İkinci yarının hemen başında üst üste bulduğu gollerle rahatlayan Adıyaman 1954, yakaladığı birkaç pozisyondan daha yararlanamadı. maçın 82. dakikasında gelişen Şehitkamil Spor atağında rakip oyuncuya yapılan hareketi maçın hakemi penaltı olarak değerlendirdi ve Cafer’in attığı penaltı golüyle Şehitkamil Belediyespor durumu 2-1 yaptı.

Maçta başka gol olmayınca Adıyaman 1954 kendi sahasında Şehit Kamil Belediyespor’u 2-1 yenerek haftayı üç puanla kapattı.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha