Sincik ilçesinde öğrencilere tablet hediye edildi.

Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün düzenlediği EBA 2. Fen Deneyleri Video Yarışması’nda “Aziz Sancar Özel Bilim Ödülü” ve “Başarı Ödülleri” sahiplerini buldu.
Yarışmanın Seçici Kurul’u tarafından fen bilimleri, fizik, kimya ve biyoloji alanında katılan eserler üzerinde yapılan değerlendirme sonucu  Fen Bilimleri Dalında  Sesin hızı deneyi projesi ile Sincik Atatürk Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Mehmet Güner Başarı ödülü ve para ödülü  almaya hak kazandı.Sincik Atatürk Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Mehmet Güner, almış olduğu para ödülü ile, Sesin Hızı Adlı deney projesini beraber hazırladığı 6/A sınıfı öğrencilerine tablet alarak öğrencilerini ödüllendirdi. 

Elde ettiği para ödülü ile öğrencilerine tablet  alarak öğrencilerini ödüllendiren Mehmet Güner, yaptığı açıklamada, öğrencilerinin herşeyin en güzelini hakettiğini belirterek, deney esnasında öğrencilerinin azimlerini gördüğünü ve bu neden ile öğrencilerini ödüllnedirmek istediğini belirti. 

Mehmet Güner, öğretmenlerinnden tablet alan öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunurken, öğrenciler  Mehmet Hocanın aldığı  ödüllerden dolayı hocalarını tebrik ederek, başarılar dileyip, tabletten dolayı hocalarına teşekkür ettiler. 

Atatürk Ortaokulu  Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Çıplak ise okul içerisinde  ve okul dışında, Mehmet Hocanın  her daim öğrencilerine büyük bir şefkat ve sevgi ile yaklaştığını, öğretmenlerinin örnek bir kişilik  teşkil ettiğini dile getirdi.

Mehmet Hocanın aldığı ödüllerden dolayı gurur duyduklarını vurgulayan Çıplak, hocanın bundan sonraki hayatında başarılar dileyip, hocanın öğrencilerini ödüllendirmesini ise örnek bir davranış olarak nitelendirdi. 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Editör: Adıyaman Haber