01.03.2019 tarih ve saat 19.00'da Şambayat AK PARTİ şeçim karargahının (Seçim İrtibat Bürosu) açılış töreni yapıldı.
Törene Ak Parti milletvekilleri, il başkanı, il ve ilçe başkanı, Şambayat belde başkanı, gençlik kolları başkanı, beldenin ileri gelen aile temsilcileri ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.
İlgi ve yoğunluktan dolayı zaman-zaman izdiham yaşandı.
Toplantının açılış konuşmasını Besni Ak parti ilçe başkanı Mustafa ÇİĞDEM, takiben sırasıyla Şambayat Ak Belediye Başkan adayı Kemal UYSAL, Adıyaman İl başkanı Mehmet DAĞTEKİN, milletvekilleri Yakup TAŞ, Muhammet Fatih TOPRAK ve İbrahim Halil FIRAT birer konuşma yaptılar.
Belediye başkan adayı Kemal UYSAL yaptığı konuşmada; "Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Onur ve şeref vermişlerdir.
Bu yoğun ilgi ve katılım moral ve azmimizi daha da artırmıştır.
Allahın izniyle belediye başkanı olduğumda bu beldede farkındalık yaratacağım. Söz verdiğimiz gibi beldemize doğalgaz bağlanması, içme suyunun kesintisiz akıtılması, hayvan pazarının kurulması, tarım arazilerine ulaşım yollarının açılması, ailece gidilebilecek mesire alanlarının yapılması, okuyan öğrenciler için bilgisayarlı çalışma salonunun oluşturulması, yeşil biber gibi bazı tarımsal ürünlerin festivali yapılarak pazar yaratılması gibi konularda detaylı bilgiler verdi.
Şambayata ilkleri yaşatacağını, örnek gösterilecek bir model yaratmak istediğini, teşkilatla, milletvekilleri ile iktidarın desteği ile ve halkımızla birlikte biz bu işleri, seçim bildirgemizde de belirttiğimiz gibi tüm projeleri Allahın izniyle başaracağız, bana inanan ve bana güvenen bu halkı asla mahçup etmeyeceğim" dedi.
Devamında il başkanı ve milletvekilleri birer konuşma yaptılar.
İl başkanı ve milletvekilleri özet olarak; halkın bu katılım ve ilgisinde çok memnuniyet duyduklarını, gurur verici olduğunu, başkan adayı Kemal UYSAL'ın Şambayat beldesine yapacağı hizmetlere kefil olduklarını, kendisinin bu birikim ve liyakata sahip olduğunu, güvenlerinin tam olduğunu, Şambayat'ın hakettiği güzellikleri yaşatacağını, tüm teşkilat olarak, milletvekilleri olarak, iktidar olarak şambayatın sorunlarını birlikte çözeceklerini, her türlü desteği vereceklerini, verilecek bu hizmet ve başarıların mutluluğunu inşallah hep birlikte yaşayacaklarını belirttiler.
Karargahın açılış töreni yapılarak takibinde katılımcılara çiğköfte ve çay ikramları yapıldı.

Haber: Adıyamanlılar Net

Haberin Videosu

Haberin Fotoğrafları:

Editör: Adıyaman Haber