Günkar Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Gündüz, yaptığı açıklamada, "Daha önce sahada toptancı olduğumuz için firmadan uygun fiyatlı mal almaya müşteriye ulaşamıyorduk. Bu sene kendimiz katıldık. Uygun fiyatta ürünleri kaliteli markaları dünya genelinde tanınmış olan markaları piyasada alt kullanıcılara amatör kullanıcılara yarı profesyonele ulaştırmak için kendimiz katıldık" dedi.

"DAHA UCUZA DAHA KALİTELİ MALLARI SUNMAK İSTEDİK"

Piyasada büyük bir eksiklik olduğunu kaydeden Gündüz, "Daha önceden, dışarıdan gelen firmalar, buraya geldiklerinden dolayı olur olmaz kendi ulaşım ve konaklama masraflarını da eklediklerinden dolayı fiyatlar yüksek kalıyordu. Bu açığı gördüğümüzden dolayı daha ucuza daha kaliteli malları sunmak istedik. Bu inşaat fuarına ilk katılışımız. Daha önce tarım fuarlarına katılıyorduk. Orada talep gördük. Adıyamanlı bilinçli müşterilerimizin bilinçli tüketicilerimizin desteklerine de gördük. İnşaat fuarına katılmamız için kendilerinden talep geldi. inşaat fuarını gerçekleştiren Medya Trend Fuarcılık Başkanı Mustafa Gül’e de teşekkür ederiz" diye konuştu. 

"GÜZEL BİR FUAR"

Güzel bir fuar yapıldığını kaydeden Gündüz, "Biz de bunun için fuara katıldık. Yardımcı inşaat ekipmanları ile birlikte inşaat ustalarının kullanmış olduğu yarı ve tam profesyonel elektrikli ev aletleri ile iş güvenlik malzemeleri bunları sergiliyoruz. Vatandaşlarımıza tavsiyemiz servisi olan kaliteli ürünlere yönelmeleri ucuz ürünlerin servisleri var ama işletme kurmuş kişiler servisi olan Adıyaman’da bayileri olan ürünleri tavsiye ederim" açıklamasında bulundu.   

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha