Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar beraberinde il protokolü ile Çölyak Derneğini ziyaret etti. Dernek üyelerinin çölyak hastaları için özel olarak karabuğdaydan üretilen glutensiz unlu mamulleri inceledi.

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Çölyak Derneğini ziyaret ederek, dernek üyeleri tarafından Çölyak hastaları için özel olarak karabuğdaydan üretilen glutensiz unlu mamulleri inceleyip, derneğin faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyaretten memnun olduklarını dile getiren Adıyaman Çölyak Derneği Başkanı Salih Gültoplayan, "Bugün derneğimizde şefimiz Süleyman Engin’den aldığımız eğitimleri üyelerimizle devam ederken bizleri ziyaret eden Adıyaman Valimiz Sayın Mahmut  Çuhadar, Adıyaman Belediye Başkanı Sayın Süleyman Kılınç, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Sayın Mehmet Turgut ve Adıyaman AK Parti İl Başkanı Sayın Mehmet Dağtekin'e şükranlarımı sunuyorum. Proje kapsamında eğitimlerimizi şefimiz Süleyman Engin ile en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz." dedi.

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar ise Salih Gültoplayan'dan dernek faaliyetleri hakkında bilgi alarak, gerekli desteği vereceklerini söyledi.

Başkan Gültoplayan dernek üyeleri tarafından hazırlanan glutensiz bazlamadan misafirlere ikram etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha