Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’nun eşi Fulya Kutlu ve İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy’un eşi Ünzile Atasoy’la birlikte Altınşehir Mahallesindeki Gençlik Merkezini ziyaret eden Vali Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez, gençlik merkezinde yürütülen sportif ve sosyal faaliyetleri yerinde görerek, yürütülen çalışmalar hakkında Gençlik Merkezi Müdürü Ayhan Tekin’den bilgi aldı.    
Gençlik Merkezinde farklı branşlarda açılan kursları gezen Yeşim Pekmez, burada eğitim gören öğrenci ve sporcularla biraraya gelerek bir süre sohbet etti.
Gençlerle bir süre sohbet eden Yeşim Pekmez, Gençlik Merkezinde açılan kursların önemine değinerek şunları söyledi: “Spor ve sanat faaliyetleri gençlerimizi kötü alışkanlıklardan ve bağımlılıklardan korumanın en güzel yoludur. Adıyaman Gençlik Merkezini çok canlı ve dinamik gördüm. Gençlik merkezinde düzenlenen kurslar sayesinde gençlerimiz kendilerini sosyal ve akademik anlamda geliştirmektedir. Gençlik Merkezimiz, çocuklarımızı bilimsel veriler ışığında, milli ve manevi değerler doğrultusunda özgüveni olan, evrensel değerleri özümsemiş, sorumluluklarının bilincinde, geleceğe güvenle bakabilen ve toplumsal yaşama yön veren bireyler olarak yetiştirmektedir”dedi.  
Ziyaret programı kapsamında, son olarak şark odasını ve müzik kursunu da gezen Yeşim Pekmez, müzik kursunda eğitim alan öğrencilerin birbirinden güzel seslendirdiği müzik parçalarını dinledi. 
Ziyaret, Gençlik Merkezi öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. 

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha