Gezi programında Samsat Anadolu İmam Hatip Lisesinde eğitim gören 60 öğrenci, Okul müdür yardımcısı İbrahim Halil Duran, Rehberlik öğretmeni Mustafa Tepe, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Yunus Güler ve Coğrafya öğretmeni Yeliz İlhan yer aldı.

Öğrenciler gezi öncesi Üniversite idari çalışanları tarafından öğrencilere sosyal, sportif, kültürel, eğitim-öğretim, yurt ve yemekhane ile ilgili bilgiler verildi.

Minyaman Çarşısı, Adıyaman Evi, Nemrut Dağı Tümülüsü ve Perre Antik Kenti görsellerinin de içerisinde bulunduğu kampüs alanını gezen öğrenciler, Adıyaman Üniversitesine hayran kaldılar.

Geziden dolayı oldukça memnun olduklarını belirten Samsat Anadolu İmam Hatip Lisesi müdür yardımcısı Duran, “Oldukça verimli bir gezi organizasyonu oldu. Üniversitemiz her anlamda çok donanımlı. Hem üniversitemizle ilgili bilgiler edindik hem de öğrencilerimizin ufukları açıldı. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut hocamız başta olmak üzere Üniversitemizde bizlerle yakından ilgilenen tüm personele okulumuz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha