‘’Keyifli Okul Atölyem’’ etwinning projesi ilimiz ortağı olan Adıyaman hürriyet ilkokulu 2/f sınıfı   geçen yıl olduğu gibi bu yıl da uzaktan canlı bağlantıyla kutlanan 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramında üç önemli etkinlikte görev alarak ilimizin tanıtımına da büyük katkı sağladı

Adıyaman Hürriyet İlkokulunun da ortağı olduğu ‘’Keyifli Okul Atölyem’’ eTwinning Projesi Ulusal Egemenliğimizin 101. Yılını 1000 kişilik ZOOM üzerinden  çeşitli etkinliklerle çoşkuyla kutladı.

Ülkemizden 32 il ve Azerbaycan olmak üzere 106 okuldan 153 gönüllü öğretmen ve 1576 öğrenci tarafından yürütülen ve sosyal medyada 11000’i aşkın takipçisi bulunan  Milli Eğitim Bakanlığının 2023 vizyonu ışığında, Tasarım ve Beceri Atölyeleri baz alınarak oluşturulan ‘’Keyifli Okul Atölyem’’ eTwinning projesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ülkemizin çeşitli şehirlerinden öğrencileri bir araya getirerek, yöresel ezgi ve kıyafetleriyle ‘’ 23 Nisan Mesaj Videosu’’ hazırladılar.

Projenin ilimiz ortağı olan Hürriyet İlkokulu Öğretmeni Doğan YILDIRIM kendilerinin de çekimlerini Perre Antik Kentinde yaptıkları ‘’23 Nisan Mesajı’’ ile etkinliğe katkıda bulunduklarını bildirdi.

Projede 2 yıldır Adıyaman’ı başarıyla temsil eden İlimiz Hürriyet İlkokulu 2/F Sınıfı öğrencilerinin rol aldığı 23 Nisan etkinliği olan bir diğer çalışma ise ülkemizde ve yurtdışında yaşayan birçok çocuğun yer aldığı önemli kişilerin veya kurumların yerinde olsalardı neler olacağını dile getirdikleri “Dünyayı Ben Yönetseydim” adlı video çalışması  oldu.

Hürriyet İlkokulu öğrencilerimiz proje kapsamında düzenlenen  ve yine en önemli etkinliklerden biri olan ‘’23 Nisan Oratoryosu’’nda Adıyaman’ı başarıyla  ve gururla temsil ettiler.

Editör: Adıyaman Haber