Verdiği kaliteli eğitim ile büyük beğeni toplayan Adıyaman Belediyesi Engelsiz Yaşam, Beceri ve Uygulama Merkezi’nde eğitim gören öğrencilerin misafiri olan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, öğrencilerle birlikte mutfağa girip kek yaptı, etkinlik dersine katılıp ahşap boyadı.

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve her yıl yüzlerce öğrenciye eğitim veren merkezdeki öğrencileri ziyaret eden Başkan Kılınç, tek gayelerinin bu özel çocukların sosyal yaşama adapte olmalarını sağlamak olduğunu belirterek, "Bunun için hepimize görevler düşüyor.” dedi.

-BAŞKAN, ÖNLÜĞÜ GİYİP MUTFAĞA GİRDİ

Engelsiz Yaşam Beceri ve Uygulama Merkezi’nde eğitim gören öğrencilere yaptığı ziyarette onlarla uzun uzun sohbet eden Başkan Kılınç, daha sonra öğrencilerle birlikte merkezde bulunan mutfağa girip kek yaptı.

Kek yapımından sonra öğrencilerin etkinlik dersine katılan Başkan Kılınç, öğrencilerle birlikte ahşap boyadı.

-“ÇOCUKLARLA BİR ARADA OLMAK MUTLULUK VERİCİ”

Etkinliklerin ardından bir değerlendirmede bulunan Başkan Kılınç, “Yoğun çalışma temposu içerisinden sıyrılıp bu çocuklarımızla birlikte olmak, onların mutluluğuna şahit olmak beni de son derece mutlu etti. Unutmamalıyız ki, her birey bir engelli adayıdır. Bundan dolayı bu konuya hassasiyetle yaklaşmak hepimizin görevi. Yerel yönetimler olarak biz bu konuda üzerimize ne düşüyorsa yapmaya gayret gösteriyoruz.” dedi.

Konuşmasını Adıyaman Belediyesi Engelsiz Yaşam, Beceri ve Uygulama Merkezi hakkında kısa bir bilgi vererek sürdüren Başkan Kılınç, “Belediyemiz bünyesinde hizmetlerini sürdüren Engelsiz Yaşam, Beceri ve Uygulama Merkezimizde her yıl yüzlerce çocuğumuza, deneyimli hocalarımız tarafından kendi ayakları üzerinde durabilmelerini sağlayan eğitimler veriliyor. Çocuklarımız burada aldığı eğitimlerle sosyal yaşama adapte olmaya çalışıyor.” diye konuştu.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :

Kaynak: pha