Kentte faaliyet gösteren özel bir inşaat firması tarafından payitaht konut projesi temel atma törenine Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adıyaman Şubesi Başkanı Mehmet Sait Göksu, İl Müftüsü Mehmet Taşçı ve vatandaşlar katıldı.
İl Müftüsü Mehmet Taşçı'nın okuduğu duayla birlikte temel atma gerçekleştirildi.
Çoklusu bir kalabalık tarafından karşılanan SULTANBEKOV başta DOMBRA olmak üzere söylediği şarkılarla temel atma törenine katılanlara güzel saatler yaşattı. 
Temel atma törenine renk katan Türkiye'nin en sevilen sanatçılarından biri olan SULTANBEKOV Adıyaman'da kendisine gösterilen muazzam ilgiden dolayı son derece memnun olduğunu ifade etti. Törene katılanlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Arslanbek Sultanbekov daha sonra Bitlis'in Ahlat ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da katılacağı Malazgirt zaferinin 950.yıldönümü münasebetiyle yapılacak etkinlikte sahne almak üzere yola çıktı.
Katılanlara teşekkür eden firma yetkilisi Orhan Bilgiç,"ARSLANBEK SULTANBEKOV'a teşekkür ediyoruz. Yoğun programının arasında ilimize geldi. Misafirlerimize güzel bir mini konser verdi. Umarız ilimizin tanıtımına bir parçada olsa katkı sağlayabilmişizdir."dedi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha