Pandemi sürecinden dolayı hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında evden çıkamayan vatandaşlar için yeni alternatifler oluşturmayı amaçlayan Adıyaman Belediyesi, hafta sonu düzenlediği online etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

2021 yılının ilk hafta sonu olan 2 Ocak Cumartesi ve 3 Ocak Pazar günleri, belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak birbirinden güzel etkinliklerin programını takipçileri için paylaşan Adıyaman Belediyesi yetkilileri, tüm takipçilerini bu güzel programları izlemeye davet etti.

Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan etkinliklerin ilkini 2 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’da düzenleyecek olan Adıyaman Belediyesi, belediyenin Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarından canlı olarak yayınlayacak olan Kahtalı Hamido Konserine tüm türkü severleri davet etti.
Haftanın ikinci programının ise 3 Ocak Pazar günü saat 16.30’da belediyenin Facebook sayfasından yayınlanan ‘Ahmet Tamer ile Bil-Kazan Online Yarışması’ olduğunu belirten yetkililer, sorulan sorulara doğru yanıt veren şanslı takipçilerin çeşitli ödüllerle ödüllendirileceğini dile getirdi.

Haftanın ve pazar gününün son etkinliği ise bu hafta ilk kez yayınlanmaya başlayacak olan ve Adıyamanlılar tarafından daha önceki yıllarda büyük bir beğeniyle izlenen Yediyaman Tiyatro Ekibinin tiyatro oyunu olacak. Adıyamanlı bir gencin Adıyaman şivesi ile evlilik sürecinin konu edindiği oyun saat 20.00’da belediyenin sosyal medya hesaplarından yayınlanacak.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha