Düzenlediği sosyal ve kültürel etkinliklerle fark oluşturan Adıyaman Belediyesi, Şubat ayını da dolu dolu geçirecek.
Şubat ayının ilk programını 7 Şubat Cuma günü gerçekleştirecek olan Adıyaman Belediyesi, ilk etkinlikte Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar’ı Adıyamanlılarla buluşturacak. Mete Yarar’ın anlatımıyla ‘Ortadoğu-Akdeniz Denkleminde Türkiye’ konulu konferans saat 19.00’da Türkiye Petrolleri Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.
11 Şubat Salı ve 12 Şubat Çarşamba günleri de, İzmir Devlet Tiyatroları tarafından hazırlanan ‘Kaşıkçılar’ adlı oyunu Adıyamanlılar için getirecek olan Adıyaman Belediyesi’nin bu etkinliği saat 19.00’da Adıyaman Üniversitesi Konferans Salonunda sahnelenecek.
Ayın üçüncü programı ise 18 Şubat Salı ve 19 Şubat Çarşamba günü çocuklar için düzenlenecek. Her iki gün iki seans halinde gerçekleştirilecek olan etkinlikte İstanbul Devlet Tiyatroları tarafından sahnelenecek olan ‘Turta Girmemiş Orman’ adlı oyun saat 11.00 ila 14.00’da Türkiye Petrolleri Konferans Salonunda çocukların beğenisine sunulacak.
Şubat ayını muhteşem bir etkinlikle kapatacak olan Adıyaman Belediyesi, ünlü TV programcısı Serdar Tuncer’i Adıyamanlı hayranlarıyla buluşturacak. 22 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan etkinlik saat 14.00’da Hayathanem Kütüphanesi’nde imza organizasyonuyla başlayacak ve aynı gün akşam saat 19.00’da Türkiye Petrolleri Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan konferans ve şiir dinletisiyle devam edecek.
Adıyaman Belediyesi yetkilileri, ücretsiz olarak düzenlenecek olan etkinliklere tüm Adıyamanlıları davet etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha