Adıyaman-Kahta karayolunun 5'nci kilometresinde bulunan Fuar Merkezi'nde Medya Trend Fuarcılık ve Organizasyon tarafından bu yıl 5'ncisi gerçekleştirilen "5. Gıda-Yöresel Ürünler, Hediyelik Eşya ve El Sanatları Fuarı, 10-19 Ocak tarihleri arasında misafirlerini ağırlayacak.

-"FUAR ADIYAMAN'DA KÜLTÜR HALİNE GELDİ"

Medya Trend Fuarcılık ve Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gül, açılışta yaptığı konuşmasında, Adıyaman'da Gıda Fuarı, yöresel ürünler fuarı, inşaat mobilya fuarı ve gıda tarım hayvancılık fuarı alanında 5 yıldır fuar düzenlediklerini belirtti.

Gül, fuarın Adıyaman'da kültür haline geldiğini vurgulayarak, "Vatandaşımız artık fuarlara çok ilgi gösteriyor. Bütün fuarlarımızı tarım fuarı olsun, inşaat fuarı olsun özelliklede yöresel ürünler fuarına çok fazla rağbet gösteriyor. Bizde Medya Trend fuarcılık olarak bu durumdan çok memnunuz. Şuan da fuarımızın 3’üncü günü 10 ocakta açıldı, 19 Ocak tarihine kadar saat 22:00’a kadar, ziyaretçilerimiz fuarımızı ziyaret edebilecekler."dedi.

"BELEDİYENİN TAŞIMACILIK HİZMETİNDEN ÇOK MEMNUNUZ"

Gül, belediyenin otobüsleri ve çeşitli firmalarında münibüslerinin vatandaşların fuar merkezine gelmesi konusunda destek oldukları için mutlu olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Bizde belediyeden bu hizmeti bizlere sağladığı için çok memnunuz.
Şuan 2020 yılının ilk fuarı Adıyaman'da düzenlenen fuar Türkiye Odalar ve Borsalar birliği denetiminde olan bir fuar bu. Fuarda ekstra daha fazla firma katıldı. 97 tane katılımcı firmamız var ve şuanda 70 ilin üzerinde coğrafi işareti bulunan sadece gıda değil, burada el sanatlarından takıya kadar bir çok ürün mevcut. Sadece gıda ürünleri değil de hediyelik eşya ve el sanatları stantları bulunuyor.

Fuarımızda şuanda bir kültür alışverişinin yanı sıra örneğin ,Erzurum’un peyniri varsa eğer, Trabzon’un da bıçağı, Erzurum’un da Oltu taşı gibi çeşitli illerinde el sanatı ürünleri fuarımızda yer almaktadır."

-"EVLİLİK HAZIRLIĞI FUARIMIZ AÇILACAK"

Evlilik ve Evlilik hazırlığı ile ilgilide bir fuarı da açacaklarını ifade eden Gül," 1- 5 Nisan arasında 5 gün sürecek olan 5. Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’da bakanlığımızın katılımı ile tarımsal aletlerin  traktörlerin ve tarım makinelerinin bulunacağı bir fuar organize ediyoruz, buda 5’incisi olacak inşallah. 19 Ocak Pazar günü saat 22:00’a kadar fuarımız açık olacak, vatandaşlarımızı fuarımıza bekleriz."dedi.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha