Telefon hattınıza tanımlanmış olan internet kotası sizlere yeterli gelmiyor mu? Ay içerisinde, daha yeni fatura kesim tarihine günler varken mevcut kotanız bitiyor mu? Bu durumda karşınıza çıkan birkaç alternatif söz konusudur.

İlk olarak internetinizin kotası dolduğunda telefonunuzun mobil internet kullanımını devre dışı bırakabilirsiniz. Bu durumda artık yeni fatura tarihine kadar telefonunuz üzerinden mobil internet kullanımı yapamazsınız. Bu durumda en keyşfli hobiniz olan sosyal medya hesaplarınız ve en faydalı internet alanlarından bir süre ayrı kalmak zorunda olursunuz.

İnternet olmadan yapamam diyorsanız kotanız dolduğunda ekstra ücret ödeyerek gb satın alabilirsiniz. Yeni fatura döneminize kadar sürekli gb satın alarak ay sonunda çok yüklü bir fatura ile karşılaşabilirsiniz. Bu pekte hoş bir durum olmayacaktır.

Bu süreçlerle karşılaşmamak adına yapmanız gereken en mantıklı adım Vodafone bedava internet kampanyalarında faydalanmak olmalıdır. Böylelikle ay içerisinde sürekli bedava internet kazanarak, kullanımınızı kısıtlamadan sürekli aktif olabilirsiniz.  

Bedava İnternet Kampanyaları

Tr Cep platformu olarak bizler sayfamız üzerinden sizler için en faydalı kampanya bilgilendirmelerini yapmaktayız. Her operatöre ait olan en güncel ve faydalı tüm kampanyalar sayfamızda yer almaktadır.

trcep.com adresine giriş yapabilir ve sitemizde yer alan özellikle bedava internet kampanyalarını takip edebilirsiniz. Bu kampanyalar sürekli olarak yenilenen ve arkası hiç kesilmeyen kampanyalardır. Sizlerde operatörünüzün bedava kampanyalarını takip edebilir v yayınlandıkça hattınıza tanımlayabilirsiniz.

Türk Telekom bedava internet haklarınızı en güncel hali ile takip edebilirsiniz. Yine Turkcell bedava internet kampanyalarından kampanya süresi dolmadan haberdar olabilirsiniz. Bu haklarınızı kullanarak ay içerisinde internet kısıtlaması yaşamadan veya ay sonlarında fazla faturalar ödemeden özgür şekilde geçirebilirsiniz. Bunun için sayfamızı sıklıkla kontrol etmeniz ve her yeni kampanyadan hızlı şekilde haberdar olmanız gerekmektedir. 

Editör: Adıyaman Haber